Wie we zijn

Wij zijn de moderne tegenhanger van de familie van Seagram, de familie Sleeman en de Bronfmans die allemaal van de kost verdienden door alcohol een veel gevaarlijkere stof te verkopen dan cannabis. We helpen je graag met al je medische marihuana-behoeften als je online wiet wilt kopen.

Sinds 2010 is 420blunthous.com de topbestemming in de VS voor al uw medische marihuanabehoeften. We zijn de afgelopen jaren actief geweest in de medische marihuana-gemeenschap en hebben een passie om onze patiënten echt te helpen de optimale verlichting te krijgen door middel van medicinale marihuana. We zijn trots op onze superieure klantenservice die u, de patiënt, bijstaat met al uw vragen of opmerkingen tijdens elke stap van het bestelproces. We stellen de klant centraal en zijn trots op onze vele terugkerende, levenslange klanten en de relaties die we gaandeweg hebben opgebouwd.

We zijn ook de exclusieve distributeur van de meest populaire, betrouwbare merken Medical Marijuana!

Wij kunnen uw medische marihuana op een manier leveren die geen enkele andere dienst op de juiste manier kan: goedkoop, snel, stil en discreet.

 

 

Snelle betrouwbare verzending van marihuana / cannabisproducten

We bieden verzending en tracking bij alle bestellingen. Trackinginformatie wordt ONMIDDELLIJK gegeven wanneer bestellingen worden verzonden. We geven ook een melding per e-mail wanneer uw betaling is ontvangen.

Kosteneffectieve verzending van wiet

Wij verzenden rechtstreeks naar uw deur! Kwaliteitsmarihuana van medische kwaliteit! Met de huidige gasprijs kunnen we u geld besparen. We bieden ook kortingen voor klanten met een medische aandoening en recept.

Waarom wiet bij ons kopen

Met de vele relaties met telers die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, voorzien we de klant consequent van een superieur product. U kunt erop vertrouwen dat 420Blunthouse de superieure online apotheek is. Volg ons sociale netwerk voor cannabisbedrijven

Originele 420 Blunt House wietwinkel! We verwelkomen iedereen ouder dan 21 jaar om een unieke cannabiservaring bij ons te komen beleven. Geen reis naar Duitsland is compleet zonder een bezoek aan 420 Blunt House!

Bekijk onze speciale aanbiedingen tijdens de week: € 2 korting op ELKE pre-roll dinsdag en € 2 korting op ELKE gram woensdag. Wij accepteren contant geld en pinpassen!
We streven ernaar om voor elk budget een breed scala aan hoogwaardige cannabisproducten aan te bieden!De prijzen in onze menukaart zijn inclusief alle belastingen!
Onze menukaart is onder voorbehoud. Items verkopen erg snel.
Dit product heeft bedwelmende effecten en kan gewoonte creëren. Marihuana kan de concentratie, coördinatie en beoordelingsvermogen verminderen. Bestuur geen voertuig of machine onder invloed van dit medicijn. Er kunnen gezondheidsrisico’s zijn verbonden aan het gebruik van dit product. Voor exclusief gebruik door volwassenen ouder dan eenentwintig. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Er is geen medische kaart vereist, bezoek de 420 blunt house online winkel en ervaar het moderne tijdperk van echt gelegaliseerde marihuana
We bieden een verscheidenheid aan soorten, parafernalia en buit om de meest veeleisende consumenten tevreden te stellen. Bezoek elke dag de hele dag (24/7) en neem een kijkje in ons actuele aanbod, je bent altijd en overal welkom.