Retourbeleid

Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw product naar ons retourneren.
Voeg a.u.b. een notitie toe met uw ordernummer en de reden van retournering. Voeg ook uw internationale bankrekeninggegevens (inclusief IBAN en BIC) of uw adres toe, zodat we u kunnen terugbetalen. U dient het product binnen drie dagen na ontvangst te retourneren indien u voor vergoeding in aanmerking wilt komen. Daarom hebben we een toegewijd verzend- en retourbeleid voor u.

Geretourneerde cannabisproducten moeten in de originele verpakking worden verpakt en mogen niet worden gebruikt.


Verzending

Wij verzenden van maandag tot en met zaterdag, de uiterste leveringstijd is 12.00 uur Central Standard Time. Stuur ons een e-mail met vragen over verzending, sorry, we beantwoorden e-mails alleen op werkdagen.

Veiligheid

We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te behouden wanneer u een bestelling plaatst. We bieden het gebruik van een beveiligde server aan. Alle verstrekte gevoelige / kredietinformatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL) -technologie en vervolgens gecodeerd in onze database met betalingsgatewayproviders, zodat deze alleen toegankelijk is voor degenen die geautoriseerd zijn met speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen, en zijn verplicht om de informatie vertrouwelijk te houden. Na een transactie worden uw privégegevens (creditcards, burgerservicenummers, financiële gegevens, enz.) Niet op onze servers opgeslagen.